Категорії
Без категорії

Як скинути бали статистики в Lords of the Fallen та де знайти Ляльки відродження

Скинути бали статистики у грі Lords of the Fallen може бути корисним з численних причин, таких як зміна способу гри чи спрощення гри. Проте цей процес не настільки простий, як здається. Спочатку вам потрібно перемогти конкретного боса та отримати рідкісний предмет.

У цій статті ми розповімо, як скинути білд у грі Lords of the Fallen, де знайти Ляльки відродження та де саме можна придбати цей цінний предмет.

Як скинути характеристики у Lords of the Fallen

Після перемоги над босом П’єта, Благословенне Оновлення (Pieta, She of Blessed Renewal), вам потрібно відвідати локацію “Міст Скайрест” (Skyrest Bridge). Тут ви зустрінете Пієту та зможете розпочати діалог. У діалоговому вікні ви побачите опцію “Скинути статистику” (Reset Build). Однак, перш ніж скинути свої характеристики в Lords of the Fallen, вам потрібно мати спеціальний предмет – Лялечка відродження (Rebirth Chrysalis). Саме цей предмет дозволяє скидати параметри вашого персонажа.

У іншому керівництві ми розповідали, як знайти ключ від мосту Скайрест: Де знайти ключ для мосту Скайрест у грі Lords of the Fallen

Де знайти Ляльки відродження в Lords of the Fallen

Для скидання білда в Lords of the Fallen вам необхідно отримати Лялечки відродження – цей предмет є досить рідкісним у грі. Розглянемо всі доступні способи, якими можна отримати цей цінний предмет.

Лялечка відродження №1

Найпростіший спосіб отримати необхідний предмет – купити його. У локації “Міст Скайрест” (Skyrest Bridge), де ви говорили з Пієтою, перейдіть в альтернативний світ мертвих. Тут зверніть увагу на Молху (Molhu). Ви зможете купити Лялечку відродження у нього за 8000 місцевої валюти.

Лялечка відродження №2

Щоб придбати другу Лялечку, вам потрібно пройти квест Байрона та Вінтерберрі (Byron & Winterberry). Після перемоги над Викрадачем шкіри (Skinstealer) у локації “Глибини одкровення” (Revelation Depths), не піднімайтеся ліфтом, щоб зберегти життя продавцю.

Зменште рівень води в резервуарі, щоб отримати доступ до нижнього рівня локації, де знаходиться Вінтерберрі. Перевірте цю область та спілкуйтесь з торговцем. У нього ви також можете придбати Лялечку відродження за 8000 місцевої валюти.

Лялечка відродження №3

Якщо вам потрібно скинути параметри персонажа в Lords of the Fallen і обидві Лялечки вже викуплені, ви все одно можете знайти ще один екземпляр у відкритому світі. В локації “Володіння Холодним Прокляттям” (Fief of the Chill Curse) очистіть арену і переможіть Порожнього ворона (The Hollow Crow). Неподалік від арени є шлях, який веде до початкової зони. Переміщайтеся вліво в напрямку покинутого села, яке заблоковане сутністю. В цій області ви знайдете Лялечку відродження, розташовану на розі невеликого двору.

Лялечка відродження №4

Ще одну Лялечку відродження можна знайти при дослідженні Башти покаяння (Tower of Penance).

Де купити нескінченні Ляльки відродження

Якщо вам потрібно отримати нескінченну кількість Лялечок відродження для постійного скидання своїх параметрів в Lords of the Fallen, то існує один спосіб. Якщо ви помститеся за загиблих союзників у кооперативному режимі, ви зможете заробити Вирвані очні яблука. В Святилищі Гнилосної Матері ви зможете обміняти ці яблука на Лялечки за курсом 250 яблук за одну Лялечку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *