Категорії
Lords of the Fallen

Як перемогти боса Пієту в Lords of the Fallen. Безпрограшна тактика

Пієта є першим великим босом Lords of the Fallen. Як її перемогти, чи можна її парирувати, які в неї удари та яку тактику обрати?

Пієта, діва блаженного відновлення – перше серйозне випробування в Lords of the Fallen і камінь спотикання для більшості гравців. Але ми допоможемо вам здолати цього боса. Ось основні поради:

  • Поза межами арени знаходиться спектральна фігура, з якою ви можете взаємодіяти, щоб запросити NPC на допомогу – Залізного мандрівника. Він не завдає великої шкоди, але все ж наносить певні удари і може привернути увагу Пієти.
  • Грайте обережно та терпляче, оскільки агресія може призвести до поразки. Зосередьтеся на захисті, ухиляннях та виживанні, атакуючи лише у відповідний момент. Пієта має певну затримку між атаками, що створює можливість для контратак.
  • Поставте акцент на парирування. Пієта чітко попереджає про свої атаки, що робить їх легшою для парирування, у порівнянні з іншими ворогами. Оберіть правильний момент, але майте на увазі, що атаки Пієти мають широкий радіус дії.
  • Використовуйте вогонь. За межами арени є предмети, що тимчасово підпалюють вашу зброю. Навіть якщо Пієта не особливо вразлива до вогню, додаткова шкода завжди корисна. Якщо ви наблизилися до завершення битви і потребуєте додаткового поштовху, то вогонь може бути вам у пригоді.
  • Після втрати третини або половини свого здоров’я, Пієта переходить у другу фазу. Тут ситуація стає небезпечною: Пієта викликає дощ із сяючих мечів та робить цілі частини арени небезпечними. Тепер вам доведеться бути ще більш уважними, але атаки дального бою дають превагу на цій фазі.
  • Якщо Пієта захиталася – атакуйте. Швидкі удари ногою, вдалі контратаки або сильні атаки в момент її дисбалансу можуть вразити її, як і будь-кого іншого ворога.

Бій з Пієтою включає дві фази, використання нею різноманітних атак, та Сяючої магії. Перша фаза — це протистояння з вами на землі, де вона використовує ривки, атаки, удари мечем і магічні атаки. У другій фазі вона відрощує крила та переходить до повітряного нападу з додатковими здібностями.

Як перемогти Пієту у першій фазі?

Пієта більш агресивна у фазі 1, але її можна легше парирувати, тому скористайтеся наведеними нижче порадами, щоб уникнути її атак і швидше перейти до другої фази.

Комбо удари мечем — Пієта виконує серію з 2-4 замахувань мечем, які можуть завершитися ударом по землі. Щоб уникнути цього, ми рекомендуємо ухилятися в напрямку, протилежному її розмаху, а після удару об землю – контратакуйте.

Удар по землі — Пієта стрибає в повітря або просто піднімає меч, а потім вдаряє його об землю, створюючи невелику ударну хвилю. Щоб уникнути цього, просто ухиліться назад або в будь-який бік, щоб уникнути ударної хвилі.

Променстий меч – Пієта піднімає свій меч і спрямовує його на вас, випускаючи сяючий промінь, який завдає значної шкоди. Щоб уникнути цього, дочекайтеся моменту, коли вона наведе його на вас, а потім негайно ухиліться, щоб уникнути променя.

Атака сяючими мечами — Пієта піднімає свій меч та викликає викликає червоно-золоту магічну хмару, Потім перший меч опускається на землю біля вас і інші сяючі мечі продовжують падати у вашому напрямку. Щоб уникнути цієї атаки, ухиліться від першого меча, а потім біжіть у протилежному напрямку від першого меча, доки дощ з мечів не припиниться. Всього падає шість таких мечів.

Після того, як гравці вичерпають приблизно половину здоров’я Пієти, вона переходить у свою другу фазу, вирощуючи багряні крила та ширяючи над землею під час атаки. Час цього переходу може змінюватися залежно від завданої шкоди та нанесених ударів, але коли вона переходить у другу фазу, вам потрібно знати про такі атаки:

Як перемогти Пієту у другій фазі?

Під час другої фази Пієта буде менш агресивною, але її атаки будуть більш різноманітними. тому уникнути їх буде важко.

Шквал променистих мечів (по всій арені) — у фазі 2 у Пієти з’являються крила. Вона летить уздовж арени посередині й випускає за собою шквал сяючих мечів. Щоб уникнути цього, біжіть по краю арени.

Комбо удар мечем — Пієта знову виконує комбінацію ударів мечем від двох до чотирьох, але цього разу перед кожним ударом є затримка. Кожен удар робить коротку паузу перед наступним.

Раш — Пієта кидається на вас здалеку та намагається схопити вас, завдаючи потужного пронизливого удару своїми мечами. Щоб уникнути цього, уважно стежте за її рухами, і коли побачите, що вона напружилася, біжіть ліворуч або праворуч, так як вона може атакувати тільки по прямій лінії.

Удар по землі (подвоєний удар) — подібно до удару по землі з першої фази, тепер вона може здійснити ще один додатковий удар. Напрям удару випадковий, тому уважно спостерігати за її діями. Якщо вона підніме свій меч після першого удару, відійдіть, оскільки, швидше за все, буде другий удар.

Подвійний дощ мечів сяйва — Подібно до першої фази Пієта може викликати два мечі, які завдадуть удару, а потім за ним послідують ще п’ять мечів. Поради тут залишаються тими самими, але ці мечі трохи швидші, тому рекомендуємо бігти одразу як вона почне викликати мечі.

Шквал променистих мечів від клонів (по всій арені) — арена це прямокутника з трьома смугами: середньою, лівою та правою. Пієта викликає двох клонів у кінці арени, і вони вибирають дві з трьох смуг для атаки шквалом мечів. Щоб цього уникнути, перейдіть на смугу, яку не вибрали клони, і продовжуйте битву з Пієтою.

Атака клонів — Пієта може викликати одного-двох клонів і кожен повторюватиме її удари з першої фази.

Пієта, діва блаженного відновлення. Як перемогти?
Коли справа доходить до розробки стратегії бою проти Пієти, ви побачите, що в неї немає жодної критичної вразливості. Вона стає досить агресивна під час своєї першої фази, і хоча її друга фаза менш агресивна, завдати їй ударів складніше, оскільки вона більше рухається. Наша основна порада полягає в тому, щоб використати час відновлення її атаки, щоб завдати шкоди, а потім відступити, щоб спостерігати за її рухами та визначити, коли безпечно повторити атаку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *