Категорії
Lords of the Fallen

Як качати статистику в Lords of the Fallen? Гайд по прокачці

Гайд по прокачці статистики в Lords of the Fallen. Що означають Міць, Спритність, Витривалість, Життєва сила, Сяйво та Інферно.

Є шість характеристик статистики у Lords of the Fallen, які слід враховувати під час створення та підвищення рівня свого персонажа, і кожна з них стосується окремої характеристики.

Міць
Збільшує вашу шкоду та вагу зброї, якою ви можете володіти.

Спритність
Збільшує вашу ефективність із легшою зброєю та дальніми атаками.

Витривалість
Збільшує вашу витривалість, щоб ви могли виконувати більше дій, перш ніж втомитися, і екіпірувати вантаж, що дозволяє вам володіти важчим спорядженням і зброєю.

Життєва сила
Збільшує ваше здоров’я.

Сяйво
Дозволяє застосовувати потужніші променисті заклинання та володіти сильнішими променистими каталізаторами.

Інферно
Дозволяє використовувати потужніші пекельні заклинання та володіти сильнішими пекельними каталізаторами.
Зауважте, якщо ви хочете володіти умбральним обладнанням, ви повинні прокачувати і Сяйво, і Інфрено.

На початку гри вам також потрібно обрати клас, що вплине на ваш стиль гри та бали статистики, які вам потрібно буде качати. Тому рекомендуємо наш короткий гайд по класах Lords of the Fallen

Найкраща стратегія для покращення в грі Lords of the Fallen значною мірою залежить від вашого вибору класу та стилю гри. В основному немає поганих виборів, але для початківців у світі соулслайків є кілька важливих рекомендацій.

Якщо ви прагнете жити довше, варто зосередитися на покращенні вашої Життєвої сили. У грі Lords of the Fallen рівень здоров’я гравця в порівнянні з більшістю інших соул-подібних ігор є відносно низьким, але вам надається можливість мати подвійне життя, оскільки після смерті гравець відроджується у потойбічному умбральному світі. Це подвоює ваше здоров’я, тому інвестування в життєздатність завжди буде корисною ідеєю.

Проте, якщо здоров’я не видається великою проблемою, а замість цього важко завдати шкоду ворогам, рекомендується інвестувати в Міць або Спритність, залежно від типу зброї, якою ви користуєтеся. Для новачків, ймовірно, краще вибирати Міць, оскільки ви, ймовірно, обрали один із стандартних класів героїв на початку гри, на відміну від Спритності, яка більше підходить для досвідчених гравців, які впевнено володіють механікою ухиляння.

Завжди пам’ятайте про важливу річ: намагайтеся відповідати розподіленим статистичним балам вашої зброї. Деякі зброї мають буквену оцінку поруч із певними характеристиками. Наприклад, якщо ви вибрали клас Вовкулака Удіранґру, ваша стандартна зброя може мати оцінку C- для характеристики МІЦ. Це вказує на те, що найкраще вкласти свої зусилля в покращення Міці, якщо ви хочете бути більш ефективними у використанні цієї зброї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *