Категорії
Блогерство Лайфхаки

Як зробити свої стікери, наліпки в Телеграм?

Як зробити та додати у Телеграм свої власні стікери, (стикери, наклейки, наліпки). Саме наліпки є тим, що цінують у Телеграмі найбільше.

Стікери – це картинки (наклейки), якими можна висловлювати свої емоції. Це майже як смайлики, тільки крутіше. Стикери в Telegram безкоштовні.

Навіщо вони? Для задоволення! З ними спілкування значно цікавіше та різноманітніше. Бо ж вони можуть бути на будь-яку тему.

Часто власні стікери створюють для розваги. Наприклад зробіть кільки наліпок з фото своїх друзів або другої половинки. Буде весело!

Деякі компанії роблять корпоративні наліпки і використовують у колі свого спілкування. А коли вони виходять за межі компанії (надсилаються друзям), то стикери виконують рекламну функцію.

Чи складно зробити свої унікальні стікери? Зовсім ні. Додати до телеграму власні наліпки просто. Є два варіанти: або вирізати фон у Фотошоп, або залишити:

Одна і та ж наліпка з фоном та без фону

Чи вирізати фон? Залежить лише від ваших бажань, якщо ви не знаєте, як це зробити, то ми вас навчимо.


Завантажуємо наліпки у Телеграм

А якщо ви вже визначилися з темою пакунку наліпок і знайшли потрібні фото чи картинки, то час їх додати до Телеграму.

Для початку потрібно написати Телеграм-боту: @stickers. Відправте йому будь яке повідомлення: та отримаєте просту інструкцію з використання:

Жмемо на “/newpack“. Або вводимо це в чат. Дальше надсилаємо назву свого пакунку наліпок. А тоді надсилаєте картинку для першого стикеру.

Усі картинки потрібно надсилати як файл. Зображення повинні бути формату .PNG та розміром 512х512 пікселів. перетворити їх у такий формат можна у будь-якому редакторі.

Дальше надішліть смайлик або кілька, що відповідає вашій наліпці.

Такі дії потрібно повторювати поки не надішлете усі наклейки. Дальше пишіть телеграм-боту “/publish

Ваші наліпки майже готові. Тепер можете обрати обкладинку для пакунку (можна пропустити) і публікувати. Потрібно буде ще придумати коротке ім’я (латиницею) для ваших стікерів. Але зауважте, що це це ім’я не повинне бути зайняте іншим набором наклейок.

Готово! ваші наліпки опубліковано. Ви отримали посилання за яким їх можна додати собі, або поділитися з друзями.

Щодо приватності. Щоб зробити приватні наліпки у Телеграм. То просто не надсилайте їх нікому зайвому. Наприклад, якщо ви надішлете їх лише своєму другу, то вони будуть доступні тільки вам обом. Звісно, якщо ваш друг більше нікому їх не відправить.


Редагуємо наліпки у Фотошоп

Вирізати фон, відредагувати наліпку та зберегти у форматі 512х512 пікселів допоможе фоторедактор. Ми пропонуємо Фотошоп, також можна скористатися онлайн версією.

Для зручності ми підготували для вас відеоролик з детальними інструкціями:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *