Категорії
Без категорії

Як звільнити замучену полонянку в Lords of the Fallen?

Замучена полонянка в Lords of the Fallen – одна із загадкових NPC у грі. Пройдіть прихований квест та звільніть її, щоб відкрити магазин заклинань Inferno, який дозволить вам володіти вогнем і подолати ворогів і босів. Проте завдання не легке: сама ув’язнена, розташована на мосту Скайрест, видає лише хаотичне бормотання, а двері камери зачинені на замок. Тому, вам доведеться розв’язувати цю загадку самостійно.

У цій статті ми розглянемо, де знаходиться Замучена полонянка в Lords of the Fallen. Продовжуйте читати, щоб дізнатися, як досягти її, визволити, зібрати душі та повернути каталізатор Пекуче звинувачення.

Де знайти Замучену полонянку

Замучена полонянка перебуває в камері на іншому боці мосту Скайрест – центрального вузлового пункту. Щоб отримати доступ до цієї локації, вам потрібно отримати Старий ключ.

Щоб отримати ключ, йдіть від весталки Чабуї [Vestige of Chabui] до витягу, після чого доведеться подолати кілька мостів. Досягніть хребта в царстві Умбрала, де посередині побачите статую. Необхідно вирвати з неї душу [Soul Flay] і підняти старий ключ.

Щоб дізнатися детальніше, як отримати ключ від моста, читайте гайд: Де знайти ключ для мосту Скайрест у грі Lords of the Fallen

Як звільнити Замучену полонянку

Після отримання цього ключа, перейдіть зі склепу по великих гвинтових сходах та відкрийте камеру, де перебуває Замучена полонянка. Під час вашої першої зустрічі з нею, через металеву маску на її обличчі, ви не зможете зрозуміти її слова.

Перебуваючи в Умбральному світі у локації з Замученою полонянкою, ви побачите сходи, розташовані з боку мосту. Умбральна сутність перегороджує вам доступ до дверного отвору. Щоб позбутися цієї перешкоди, вам потрібно знайти три трупи в одній з кімнат і витягти з них душі.

Перший труп

Перший труп видно ліворуч від статуї – ви його легко впізнаєте за яскравою блакитною точкою.

Другий труп

Зіскочте з центральної платформи вниз і перейдіть під міст. Другий труп знаходиться під мостом зліва. Спочатку ви повинні підняти нижню частину тіла, використовуючи ліжко, а потім зіскочити на неї.

Дочекайтеся, коли платформа досягне кінця, і видаляйте другий труп.

Третій труп

Тим же шляхом поверніться на верхній міст і підніміться довгими сходами праворуч. З виступу ви можете дістати умбральну сутність і зняти злидню зліва, що приховує останнє тіло.

Після знаходження всіх тіл ви отримаєте каталізатор Пекуче звинувачення. Поверніться до камери з Замученою полонянкою і взаємодійте з нею, щоб передати їй цей предмет. Зараз залиште цю локацію, і через деякий час Замучена полонянка зникне, залишивши вам тільки каталізатор Пекуче звинувачення.

Де знайти Замучену полонянку після звільнення

Після звільнення ви зможете знайти колишню полонянку біля входу на арену боса Пієта. Там вона буде пропонувати вам заклинання піромантії.

Якщо ви принесете їй велике очне яблуко після перемоги над Відкинутим нащадком у Калраті, то вона поверне каталізатор Пекуче звинувачення, який вам давали раніше, і переїде на арену боса. Тепер ви можете володіти потужними заклинаннями піромантії та рушити на пошуки нових пригод в цій захоплюючій грі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *