Категорії
Lords of the Fallen

Який клас вибрати у Lords of the Fallen? Клас для новачка та профі

Який клас обрати у Lords of the Fallen? Який клас підійде початківцям, а який буде найцікавішим для досвідчених профі?

Вибір найкращого класу Lords of the Fallen — одне з перших рішень, яке вам доведеться прийняти в цьому соулслайку, під час створення свого персонажа. Є дев’ять класів на вибір, і деякі з них мають попередження про те, що вони є більш складними. Тому варто серйозно підійти до вибору класу і ми вам допоможемо.

Ось список усіх дев’яти класів Lord of the Fallen:

  1. Партизан (Partisan)
  2. Морнстедський піхотинець (Mournstead Infantry)
  3. Чорноперий рейнджер (Blackfeather Ranger)
  4. Священний лицар (Hallowed Knight)
  5. Вовкулака Удіранґру (Udirangr Warwolf)
  6. Переслідувач-вигнанець (Exiled Stalker)
  7. Оріанський проповідник (Orian Preacher)
  8. Вогняний сектант (Pyric Cultist)
  9. Засуджений (Condemned)

Звісно, не існує «найкращого» класу завдяки їх адаптивності. Однак, якщо ви новачок, найкраще вибрати Партизана або Морнстедського піхотинця. У цих класів статистичні бали рівномірно розподілені між усіма фізичними атрибутами та забезпечують велику гнучкість під час гри. Обидва класи дозволять вам однаково добре ухилятися, блокувати та парирувати.

Однак, якщо ви добре вмієте визначити час парирування, ловити таймінг, тоді Священний лицар — чудовий варіант для вас. Незважаючи на його Стійкість 15 і важку броню, він не може вічно приймати удари, тому вам потрібно буде багато парирувати, адже ухиляння будуть доречними лише у крайньому випадку. Проте ви повинні вкласти пару статистичних балів у Міць та Життєву силу, як тільки прокачаєте свої перші рівні.

Вовкулака Удіранґр не рекомендований для початківців, незважаючи на те, наскільки він спокусливий завдяки своїй високій Міці, адже вас дуже легко спіймати. Один зайвий удар або ж пастка поміж двох ворогів і ви мертві.

Якщо ви добре розбираєтеся в соулслайках, то класи Оріанський проповідник та Вогняний сектант можуть вам підкоритися. Потрібно зосередитися виключно на покращенні Сяйва чи Інферно (залежно від класу) та Життєвою силою (якщо ви дбаєте про здоров’я) або Стійкістю. Варто відмовитися від Міці та Спритності, які для новачків є двома найважливішими характеристиками для атаки. Ці класи дозволять створити унікальні білди, адже Оріанський проповідник може використовувати заклинання Сяйво як для захисту, так і для нападу. Натомість Вогняний сектант є «класом високого ризику», який зосереджується здебільшого на завданні шкоди завдяки Пекельній магії.

І, нарешті, Засуджений, який починає гру з нульовим спорядженням і без посилених характеристик, що робить його найбільш гардкорним класом. Він не має жодних переваг перед іншими, це спеціальний жорсткий режим” для найвідчайдушніших.

Але якщо ви все ще не зробили вибір, то ми розкажемо про кожен клас детальніше.

Партизан — майстер на всі руки, що впорається з холодною зброєю, арбалетом, щитом та хорошою бронею. Він також має добре округлену статистику, причому Міць випереджає інші фізичні характеристики лише на одне очко.

Чорноперий рейнджер схожий на Партизана у своїй універсальності, але трохи схиляється в сторону Спритності.

Морнстедський піхотинець є трохи кращим за Чорнопеого рейнджера, з +1 до всіх чотирьох фізичних характеристик, але цей клас менш гнучкий до зброї і може похвалитися лише важким списом і щитом.

Якщо ви хочете менше ухилятися і завдавати значної шкоди ворогам, то вам пасуватиме або Священний лицар, або Вовкулака Удіранґру. Лицар не має спритності, натомість віддає перевагу витривалості.

Вовкулака Удіранґру — це про наступ із дворучним мечем і максимально вкаченою Міцю. Однак, якщо ви не справжній професіонал соулс-подібних ігор — будьте обережні, для того, щоб грати з повільним дворучним мечем потрібна певна майстерність.

Переслідувач-вигнанець не має Міці чи Життєвої сили, натомість зосереджений виключно на Спритності для ухилення та руху. Це клас, який спрямований на те, щоб уникнути неприємностей, танцювати навколо ворога та не вступати у бій раз-на-раз.

Оріанський проповідник — це клас мага, який зосереджується на характеристиках Сяйва. Якщо ви дбаєте про здоров’я та витривалість, то використовуйте бафф Сяйво і зможете відмовитися від Міці та Спритності, які для нових гравців є двома найважливішими характеристиками нападу. Оріанський проповідник може використовувати заклинання Сяйво як для захисту, так і для нападу, що робить гру цікавішою.

Вогняний сектант — це клас магів, який зосереджується на Інферно і є класом дуже високого ризику, який зосереджується переважно на завданні шкоди. Качайте Інферно та Життєву силу чи Витривалість, забудьте про Міць та Спритність.

Безперечно, не вибирайте Засудженого, якщо ви не впевнені, що знаєте, що робите. Цей клас починає без спорядження та будь-яких покращених характеристик, тому ви зразу отримаєте дуже дуже погані справи.

Отже найнадійніші класи це Морнстедський піхотинець та Партизан, тоді як клас Священний лицар – найбільш живучий. Інші класи обирайте на свій страх та ризик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *