Категорії
Новини

Чат-бот ChatGPT тепер в Україні. Що це і де ним можна скористатися.

ChatGPT – розумний чат-бот став доступний в Україні! Тепер користувачі можуть отримувати відповіді на будь-які свої запитання.

ChatGPT – це велика мовна модель, натренована на десятках мільйонів текстових даних, що дозволяє їй відповідати на запитання, вирішувати завдання та проводити діалоги з людьми. Модель ChatGPT була створена компанією OpenAI та є однією з найбільших та найбільш розвинутих мовних моделей в світі.

Раніше Чат GPT не був доступний в Україні, але тепер користувачі зможуть скористатися його можливостями, щоб отримати відповіді на свої запитання, знайти необхідну інформацію, або просто поговорити зі штучним інтелектом.

Після оголошення про доступність чату GPT в Україні, в соціальних мережах з’явилися численні відгуки від користувачів. Багато з них висловлювали радість та підкреслювали корисність. Деякі використовували чат-бота, щоб знайти відповіді на свої запитання, тоді як жартували із штучним інтелектом.

Користувачі можуть поспілкуватися з ChatGPT через текстові повідомлення на українській мові, задавши будь-які запитання чи задачки. Зробити це можна за посиланням: https://chat.openai.com/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *