Категорії
Lords of the Fallen

Умбра, Аксіома та ліхтар: Як працює подвійний світ у Lords of the Fallen

Все, що вам потрібно знати про Умбру, Аксіому та ліхтар у Lords of the Fallen

Подвійний світ є однією з ключових механік гри. Ви повинні зрозуміти його функціонування, щоб успішно впоратися з викликами у грі, адже звичайним ухилення та парирування цей сойлслайк не пройдеш. Умбральний Ліхтар дозволяє вам перейти в інший світ Умбри, який працює дещо інакше, ніж звичайний, що зветься Аксіома.

Щоб використовувати Умбральний Ліхтар, вам слід вибрати його в нижньому правому куті інтерфейсу користувача, замість вашої зброї далекого бою. Щоб це зробити, тримайте L2/LT на PlayStation/Xbox або CTRL на ПК.

Ліхтар використовується як елемент пазлу, він дозволяє потрапляти у важкодоступні місця. Адже піднявши лампу, ви відкриєте шпарину у світ Умбри і зможете пройти шляхами, недоступними у світі Аксіоми. На такі місця вказують метелики. Однак, коли ви заглядаєте в Умбру, вороги з потойбіччя намагаються затягнути вас у той світ, поки ви користуєтеся ліхтарем.

Також ваша смерть у світі Аксіоми відродить вас у світі Умбри і ви зможете вибратися з потойбіччя назад, але слід пам’ятати, що час, проведений в Умбрі, робить ворогів сильнішими, тому не затримуйтеся там надовго.

Ви не можете вийти з Умбри за власним бажанням; ви маєте знайти призначену точку – Ляльку виходу, щоб повернутися до Аксіоми.

Тримаючи ліхтар, ви можете використовувати Виривання душі, яке в основному використовується в бою. Виривання душі послаблює ворогів і дозволяє завдати критичної шкоди.

Ця дія також може бути використана для розв’язування головоломок у деяких місцях гри.

Виривання душі вимагає одного заряду, проте ви можете поповнити запаси, висмоктуючи ворогів і пухирі на стінах у потойбічному світі.

Зокрема, ліхтар дає вам можливість висаджувати та вирощувати спеціальні саджанці, які функціонують як власні чекпоінти. Їх можна висаджувати лише на квіткових грядках в Умбрі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *