Категорії
Новини

“Волонтер”. Потап підірвав мережу: співак видаляє негативні коментарі

Український співак та продюсер Потап викликав шквал негативних коментарів в соціальних мережах після виходу своєї нової пісні “Волонтер”. Користувачі мережі виступили зі своїми обуреннями, звинувативши артиста в безглуздому використанні теми війни та героїв, які захищають країну, у своїх музичних проектах.

Пісня “Волонтер” містила в собі контроверсійні текстові рядки, в яких Потап співає про те, що хоче піти в армію, але його не беруть, тому він став волонтером. Також в пісні присутні мотиви, які асоціюються з українською армією, але багато хто вважає, що співак віддав мало уваги сенсу та значенню слів, та намагався зайняти темою, яка знаходиться на піку популярності в Україні.

Пісня “Волонтер” від українського співака Потапа викликала обурення у соціальних мережах. Багато користувачів вважають, що вона містить неприйнятні слова та стереотипи, що ображають волонтерів. Незабаром після релізу пісні у мережі з’явилися відгуки обурених людей, що закликали Потапа видалити пісню.

У відповідь на критику, Потап не видалив пісню, але вирішив видаляти всі коментарі під піснею в соціальних мережах, які вважають пісні образливою.

Проте, видалення коментарів не заспокоїло критиків. Багато людей продовжують висловлювати своє невдоволення, кажучи, що вона містить образливі та стереотипні висловлювання.

Ця ситуація стала своєрідним скандалом в українському шоу-бізнесі та ще раз підкреслила важливість ретельної перевірки текстів пісень перед їх випуском.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *