Категорії
Lords of the Fallen

Що робити зі статуєю Кукаджін у Lords of the Fallen – Допомогти чи розбити?

Статуя Кукаджін в грі Lords of the Fallen представляє собою унікальну можливість для гравця взяти на борт допоміжного персонажа, який може виявитися корисним у битвах та при проходженні гри. Однак, при зустрічі із скам’янілою дівчиною, перед гравцем постає ділема: допомогти їй відновитися чи розбити статую? Давайте розглянемо обидва варіанти та їх наслідки.

Де знайти статую Кукаджін у Lords of the Fallen

Спочатку, вам потрібно знайти Кукаджін у Зреченій Фені (Forsaken Fen). Найближче до неї розташована весталка Валада (Vestige of Valade). Поблизу точки телепортації, ви помітите велике вогнище, що горить. Поруч з ним, ви знайдете печеру, вхід до якої перекритий ліанами. Знищивши ліани, ви зможете увійти всередину печери, де почуєте, як статуя Кукаджін співає мелодію.

Що робити зі статуєю Кукаджін у Lords of the Fallen

1. Допомогти Кукаджін

Якщо ви вирішите відновити Кукаджін, вам знадобиться володіти одним із заклинань Сяйво (Radiant), що ліквідує накладений ефект та відновлює дівчину. Для цього підійдуть такі навички:

  • Очищувальне Джерело (Cleansing Spring) – для активації потрібно 8 одиниць Сяйво. Ви можете придбати його у торговця Екзактера Данміра (Exacter Dunmire) після перемоги над босом Ніжна Гаверус, Господиня гончаків (Gentle Gaverus, Mistress of Hounds).
  • Освячення (Sanctify) – для активації цього заклинання потрібно 18 одиниць Сяйво. Ви можете знайти це заклинання в сховищі після перемоги над босом П’єта, Благословенне Оновлення (Pieta, She of Blessed Renewal).

Використовуючи ці заклинання, ви зможете звільнити Кукаджін із кам’яної статуї. Як подяку за порятунок, вона подарує вам Кулон Індурації (Pendant of Induration), що збільшує фізичний захист вашого героя. Після того, як Кукаджін рушила своєю дорогою, ви також зможете забрати Каталізатор Вілмарка (Wilmarc’s Catalyst), доступ до якого був обмежений статуєю.

Згодом, виконавши всі завдання Кукаджін, ви зможете отримати її меч (Kukajin’s Sword) та повний комплект обладунків.

2. Розбити статую

Якщо ви оберете розбити статую, ви просто повинні вдарити по ній. Це призведе до загибелі Кукаджін, але надасть вам Меч Кукаджін (Kukajin’s Sword) як нагороду. В цьому випадку також ви зможете отримати доступ до Каталізатора Вілмарка (Wilmarc’s Catalyst), який залишався обмеженим під статуєю.

Після рішення про розбиття статуї, ви зможете знову зустрітися з Кукаджін на мосту Скайрест (Skyrest Bridge). Після короткої розмови з нею, вона погодиться стати вашим компаньйоном у боях і допомагатиме вам у зустрічах із деякими босами, за певну плату.

Щоб запросити Кукаджін до бою, перед початком сутички з босом, знайдіть зграйку метеликів поблизу арени. За допомогою цієї метелиці ви зможете попросити Кукаджін приєднатися до вас у битві.

Рішення, допомагати чи руйнувати статую Кукаджін у Lords of the Fallen, залежить від вашої гри та вашого героя. Незалежно від обраного вами варіанту, обидва рішення ведуть до унікальних можливостей та нагороди. Насолоджуйтеся грою та обирайте той шлях, який підходить саме вам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *